Εταιρεία

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ

1992

Ίδρυση της επιχείρισης με τη μορφή οικοτεχνίας, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή χωριάτικων λουκάνικων, στον Βλοχό Καρδίτσας.

1998

Η πρώτη επέκταση και αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού της βιοτεχνίας πλέον.

2000

Ίδρυση του Υποκαταστήματος Αθήνας.

2007

Τέλος του έτους, μετεγκατάσταση της βιοτεχνίας σε νέες εγκαταστάσεις, στους Σοφάδες Καρδίτσας.

2008

Επένδυση στο επιστημονικό δυναμικό και πρόσληψη νέων στελεχών, ειδικευμένων στο χώρο παραγωγής & επεξεργασίας τροφίμων (Τεχνολόγοι Τροφίμων).

2013

Συνεργασία με το ΤΕΙ Θεσσαλίας, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων & διάκριση στο Διαγωνισμό Ecotrophelia 2013, με το προϊόν «Δια ελιάς & αέρος».

2014 - 2019

Συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων, συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, συμμετοχή σε Εκθέσεις, καθώς και σε Διεθνείς και Εθνικούς Διαγωνισμούς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

img politiki asfaleias

Ο οργανισμός ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας, στοχεύοντας στη βελτίωση της οργανωτικής του δομής και εσωτερικής του λειτουργίας και αποσκοπώντας στην παραγωγή και πώληση ασφαλών, ποιοτικών προϊόντων εγκατέστησε Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων:

pistoTUV hellas iso22000

ISO 22000:2005, Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

pisto FSSC Logo a2

FSSC 22000, version 4.1

Η Διοίκηση του οργανισμού, προκειμένου να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία και συνεχή βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης που εφαρμόζει, δεσμεύεται πλήρως και συνεχώς ώστε να:

  • Εξασφαλίζει την άριστη λειτουργική κατάσταση των κτηριακών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού επεξεργασίας.
  • Τηρεί τις προδιαγραφές ασφάλειας των προϊόντων που παράγει.
  • Παρέχει εκπαίδευση στο προσωπικό της και όλους τους πόρους που απαιτούνται για το σκοπό αυτό.
  • Εφαρμόζει τους κανόνες ορθής υγιεινής και καλής βιομηχανικής πρακτικής.
  • Θέτει ειδικούς, μετρήσιμους, αντικειμενικούς, επιτεύξιμους, σχετικούς και χρονικά οριζόμενους στόχους για την ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και σε κάθε επίπεδο διεργασιών, καθώς και επιχειρηματικά ρεαλιστικούς στόχους.
  • Παρέχει τους απαραίτητους πόρους για την απρόσκοπτη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία της.
  • Παρακολουθεί, μετράει και αξιολογεί τις κρίσιμες παραμέτρους και διεργασίες, ώστε να εξασφαλίζεται η Ποιότητα και Ασφάλεια των προϊόντων της και να ικανοποιούνται οι πελάτες της.
  • Διαθέτει προϊόντα που ικανοποιούν τις εγκεκριμένες, από τις αρμόδιες αρχές, τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας.

Εν ολίγοις, η διοίκηση του οργανισμού έχει καλλιεργήσει στο προσωπικό της μια κουλτούρα ασφάλειας, η οποία διαφαίνεται από την κοινή αντιμετώπιση και στάση όλων των συμμετεχόντων απέναντι στην ασφάλεια των τελικών προϊόντων της. Αυτό πραγματοποιείται μέσα από την εκπαίδευση, επικοινωνία και αποδοχή κοινών αξιών και «πιστεύω» για τη σπουδαιότητα παραγωγής ασφαλών προϊόντων.

ergostasio1 696x383

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

organogramma b

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Από το 2010 έως και σήμερα, στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας μας υπάρχει και κατάστημα λιανικής πώλησης, με ντόπια ποιοτικά και εκλεκτά χοιρινά κρέατα από φάρμες της περιοχής μας, καθώς και όλα τα είδη κρέατος. Στο κρεοπωλείο οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν και όλη την γκάμα των λουκάνικων και αλλαντικών που παράγουμε.

εσπα