Διαδικτυακό Περιοδικό «FOODISIMO BLOG» Συνέντευξη του καθηγητή του τμήματος Τεχνολογία τροφίμων Ι. ΓΙΑΒΑΣΗ – ΣΑΛΑΜΙ “ΔΙΑ ΕΛΙΑΣ & ΑΕΡΟΣ” Άρθρο του ka-business.gr Βίντεο του [...]
Δημοσίευση του Ελλάδα Παράγει (elladaparagei.gr) Αναφορά στη διαδικτυακή σελίδα «Ελλάδα Παράγει» για τα προϊόντα με τρούφα που παράγει η Αλλαντοποιία Καρδίτσας. Ανάρτηση του Ελλάδα Παράγει
Συνέντευξη του Καρδιτσιώτη σεφ Μάνου Ζουρναντζή στο περιοδικό Γκρέκας Το Καρδιτσιώτικο λουκάνικο είναι από τα γνωστότερα της Ελλάδος λόγω της πικάντικης γεύσης του και της γλύκας του πράσου που [...]