Latest Posts

Συνέντευξη του Καρδιτσιώτη σεφ Μάνου Ζουρναντζή στο περιοδικό Γκρέκας

Το Καρδιτσιώτικο λουκάνικο είναι από τα γνωστότερα της Ελλάδος λόγω της πικάντικης γεύσης του και της γλύκας του πράσου που κυριαρχεί. Ο Λευτέρης Τσιανάβας ξεκινώντας από την παρασκευή λουκάνικων με τον παραδοσιακό τρόπο κατέληξε πλέον να διαχειρίζεται μια από τις πιο σύγχρονες αλλαντοποιίες της Θεσσαλίας.

Σε συνεργασία με το ΤΕΙ τεχνολογίας τροφίμων δημιούργησε μια σειρά αλλαντικών «δια ελιάς και αέρος» με φυσικά συντηρητικά τις πολυφαινόλες ελιάς.

Από τα προϊόντα που ξεχωρίζω πέρα από το λουκάνικο είναι το σαλάμι αέρος, το μπέικον και μια εξαιρετική λιχουδιά, το καπνιστό ψαρονέφρι.

-Μάνος Ζουρνατζής, ο Καρδιτσιώτης Μάγειρας (Chef)

Link: Απόσπασμα του grrekamag.gr

εσπα