Latest Posts

Meat Days 2014

3η Οργανοληπτική αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας & Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων:

ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΑΒΕΕ

  1. Καπνιστό μπούτι (ζαμπόν) με πράσινο πιπέρι – ΧΡΥΣΟ
  2. Ψαρονέφρι καπνιστό – ΧΡΥΣΟ
  3. Μπούτι μοσχαρίσιο καπνιστό με ελιά και λιαστή ντομάτα – ΧΡΥΣΟ
  4. Σαλάμι αέρος “Δια ελιάς και αέρος” – ΑΡΓΥΡΟ
  5. Φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό – ΑΡΓΥΡΟ
  6. Μπριζόλα καπνιστή με κόκκαλο – ΧΑΛΚΙΝΟ
  7. Χωριάτικο λουκάνικο με γραβιέρα – ΧΑΛΚΙΝΟ

2η Οργανοληπτική αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας & Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων:

ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΑΒΕΕ

  1. Σαλάμι αέρος – ΧΡΥΣΟ
  2. Μπριζόλα καπνιστή με κόκκαλο – ΧΡΥΣΟ
  3. Ψαρονέφρι καπνιστό – ΧΡΥΣΟ
  4. Μπούτι καπνιστό ζαμπόν με πράσινο πιπέρι – ΧΡΥΣΟ
  5. Χωριάτικο λουκάνικο με γραβιέρα – ΑΡΓΥΡΟ
  6. Χωριάτικο λουκάνικο extra – ΑΡΓΥΡΟ
  7. Σαλάμι καπνιστό Αγράφων – ΑΡΓΥΡΟ
  8. Φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό – ΑΡΓΥΡΟ
εσπα